Bezoek ons: Populierenlaan 597, Amstelveen    ----    Bel ons: 020-767-0378    ----    Email ons: info@invivoclinics.nl
Inloggen

Inloggen

×

Waarschuwing

JFolder::create: Kan de map niet aanmakenPath: /home/invivo/domains/invivoclinics.nl/public_html/cache/widgetkit

Invivo Clinics is trots op de kwaliteit van de dienstverlening die geboden wordt. Om de kwaliteit te kunnen waarborgen, werken wij met een gedegen kwaliteitsmanagementsysteem. Onze aanpak, uniforme werkwijze en kwaliteitscontroles en ons elektronisch cliëntvolgsysteem maken het mogelijk om de procesgang van aanmelding tot ontslag strikt te volgen en, daar waar nodig, bij te sturen. De resultaten van de behandeling worden continu gemonitord, onder andere met behulp van de gevalideerde vragenlijsten Symptom Questionnaire (SQ-48) en de McGill Quality of Life vragenlijst (MQoL). 

Invivo Clinics werkt uitsluitend met professionals die zijn opgeleid als (GZ-)psycholoog, klinisch psycholoog, psychotherapeut en psychiater en als zodanig zijn ingeschreven in het BIG-register.

De professionals zijn aangesloten bij verschillende beroepsverenigingen, waaronder het NIP (Nederlands Instituut van Psychologen), de NVP (Nederlandse Vereniging voor Psychotherapie), VGCt (Vereniging voor Gedragstherapie en Cognitieve Therapie) en de NVvP (Nederlandse Vereniging voor Psychiatrie).

Natuurlijk kan het voorkomen dat je ergens ontevreden over bent of dat je suggesties hebt voor verbetering. Dat horen wij graag van u, zodat we onze kwaliteit op peil kunnen houden. U kunt uw klachten of suggesties schriftelijk of per e-mail bij ons indienen:

Invivo Clinics B.V. T.a.v. de Klachtencommissie Populierenlaan 597 1185 SX Amstelveen of naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.   t.a.v. de Klachtencommissie.

Ook als u inzage wilt in ons klachtenreglement kunt u contact opnemen met de klachtencommissie.

Nog plek vrij: Mindfulness

Nieuwe Mindfulness trainingen starten weer binnenkort, klik verder voor de data en tijden. 

Lees meer >>Laagdrempelig

Laagdrempeligheid is voor ons een voorwaarde voor goede zorg. Daarom hebben onze organisatie zo ingericht dat je na je intakegesprek snel kan starten met de behandeling.

Aan het woord

Het Freedom of Movement programma is anders dan andere therapieën die ik heb gehad. Dit heeft echt iets veranderd. Ik ben dingen gaan doen!