Bezoek ons: Populierenlaan 597, Amstelveen    ----    Bel ons: 020-767-0378    ----    Email ons: info@invivoclinics.nl
Inloggen

Inloggen

WEB Saskia Lamers 4381 Invivo di

GZ Psycholoog

Email:    Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Tel:   020 - 767 0378

 


 
 
 
In mijn werk zie ik veel verschillende klachten langskomen waaronder bijvoorbeeld ernstige spanningsklachten, depressieve klachten, angst- en paniekklachten en onverklaarbare lichamelijke klachten. De stap om in therapie te gaan is niet vanzelfsprekend en als therapeut besef ik me dat deze stap heel groot kan zijn. En wanneer die stap dan eenmaal gezet is, gaat het helaas niet per definitie meteen beter… In de gesprekken probeer ik naast mijn cliënten te staan en ze te helpen om die eerste stappen te zetten, ze hierbij te bemoedigen en alert te maken op de kleine veranderingen die ze daarmee bewerkstelligen.

Therapie is altijd maatwerk, gericht op de specifieke wensen en mogelijkheden van de persoon die bij me zit. Dat maakt mijn werk ook zo boeiend. Ik ga er vanuit dat iedereen de kwaliteiten in zich heeft om met de problemen die hij of zij in het leven tegenkomt, om te gaan. Ik als therapeut kan iemand slechts helpen zijn of haar eigen weg te vinden. Vooral het samen met clienten werken in de therapie vind ik waardevol. Getuige mogen zijn van de persoonlijke groei die mensen doormaken werkt voor mij enorm motiverend.

Na mijn opleiding tot psycholoog, aan de Rijks Universiteit Leiden, heb ik als zelfstandig psycholoog en psychodynamisch therapeut gedurende 12 jaar ervaring opgedaan met verschillende doelgroepen voordat ik bij Invivo Clinics kwam werken. Hier heb ik mijn opleiding tot GZ-psycholoog met succes doorlopen.

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. me of bel me op 020-7670378 met je vragen.

Maak een afspraak

020 - 767 0 378 

Bel ons geheel vrijblijvend. We staan je graag te woord!

Nog plek vrij: Mindfulness

Nieuwe Mindfulness trainingen starten weer binnenkort, klik verder voor de data en tijden. 

Lees meer >>Laagdrempelig

Laagdrempeligheid is voor ons een voorwaarde voor goede zorg. Daarom hebben onze organisatie zo ingericht dat je na je intakegesprek snel kan starten met de behandeling.