Bezoek ons: Populierenlaan 597, Amstelveen    ----    Bel ons: 020-767-0378    ----    Email ons: info@invivoclinics.nl
Inloggen

Inloggen

WEB Jelle Schouten DSC 4694 Invivo wo

GZ psycholoog

Email:    Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Tel:   020 - 767 0378

 


 
 
 
In 2009 ben ik afgestudeerd in de richting klinische psychologie aan de Universiteit van Amsterdam. Na mijn studie ben ik gaan werken in een eerstelijns-psychologenpraktijk waar ik vooral ervaring heb opgedaan op het vlak van (neuro)psychologische diagnostiek, advies en therapie bij volwassenen. Het  in kaart brengen van iemands sterke en zwakke punten, persoonlijke eigenschappen en interesses vind ik bijzonder boeiend. Hierdoor kan een cliënt meer zelfinzicht verwerven en sterkere keuzes maken.  Momenteel werk ik voor Invivo Clinics waar ik tweedelijnsbehandelingen, voornamelijk gebaseerd op de Acceptance & Commitmenttherapie (ACT),  en diagnostiek uitvoer. Daarnaast volg ik vanaf februari 2013 de postdoctorale opleiding tot gezondheidszorgpsycholoog.

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. me of bel me op 020-7670378 met je vragen.

Maak een afspraak

020 - 767 0 378 

Bel ons geheel vrijblijvend. We staan je graag te woord!

Nog plek vrij: Mindfulness

Nieuwe Mindfulness trainingen starten weer binnenkort, klik verder voor de data en tijden. 

Lees meer >>Laagdrempelig

Laagdrempeligheid is voor ons een voorwaarde voor goede zorg. Daarom hebben onze organisatie zo ingericht dat je na je intakegesprek snel kan starten met de behandeling.