Bezoek ons: Populierenlaan 597, Amstelveen    ----    Bel ons: 020-767-0378    ----    Email ons: info@invivoclinics.nl
Inloggen

Inloggen

WEB Marloes AntonissenDSC 4347 Invivo di

GZ psycholoog

Email:    Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Tel:   020 - 767 0378

 


 
 
 
"Een ambitieuze, energieke jonge professional, die het contact met mijn cliënten met een open houding
tegemoet treedt”, dat is heel kort gezegd wie ik ben. In de praktijk krijg ik keer op keer weer te maken met een grote diversiteit aan mensen met ieder hun eigen problemen. In mijn spreekkamer zie ik volwassenen (jong en oud) die bijvoorbeeld kampen met problemen na het meemaken van een ingrijpende gebeurtenis, met angst –en paniekklachten, die zich somber of onzeker voelen, die moeite hebben met het onder controle houden van hun woede, die problemen ervaren op het gebied van werk/relaties of problemen ervaren in het contact met anderen in hun directe omgeving.

Al deze verschillende individuen wil ik allereerst gerust stellen door mezelf telkens te verdiepen in ieder afzonderlijk persoon, om op deze manier naast ze te gaan staan in plaats van erboven; SAMEN het traject aangaan vind ik belangrijk. Van mijn cliënten krijg ik terug dat ze zich vertrouwd voelen bij mij en mijn eerlijkheid waarderen, hoewel dit ook weleens confronterend kan zijn. Aan het einde van een behandeling zijn mensen zich vaak bewust geworden van bepaalde gedachten –en gedragspatronen en hebben ze een idee gekregen over hoe deze zich hebben ontwikkeld. Daarnaast leer ik mijn cliënten te leven in het hier –en nu, in plaats van in het verleden of te wachten met leven uit angst voor wat gaat komen. Als psycholoog vind ik het bijzonder om telkens een stukje mee te mogen lopen op iemands zijn levenspad. Dat ik dat stukje kennis, support of inzicht kan bieden wat maakt dat iemand het vertrouwen terug krijgt in zichzelf, weer zicht heeft op belangrijke levensgebieden en daartoe weer actie onderneemt, geeft mij voldoening en zorgt ervoor dat ik gepassioneerd ben en blijf in mijn vak.

Binnen Invivo Clinics ben ik enorm geïnspireerd geraakt door de “Acceptance & Commitment Theory”; een vorm van therapie geven waarbij de focus ligt op de dingen die we wel kunnen veranderen of nog wel bezitten in plaats van enkel klachtgericht aan de slag te gaan. Deze visie past bij mij als persoon; positief en vol levenslust!

Ik ben afgestudeerd aan de Universiteit van Utrecht, waar ik mijn Master Klinische en Gezondheidpsychologie voltooide. Daarna heb ik de postdoctorale opleiding tot gezondheidszorgpsycholoog in de richting ouderen en volwassenen afgerond. Op eerdere werkplekken heb ik expertise opgedaan in de diagnostiek en behandeling van volwassenen met ADHD. Daarnaast heb ik ervaring op het gebied van traumagerelateerde problematiek, alsmede met de behandeltechniek EMDR.

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. me of bel me op 020-7670378 met je vragen.
 

Maak een afspraak

020 - 767 0 378 

Bel ons geheel vrijblijvend. We staan je graag te woord!

Nog plek vrij: Mindfulness

Nieuwe Mindfulness trainingen starten weer binnenkort, klik verder voor de data en tijden. 

Lees meer >>Laagdrempelig

Laagdrempeligheid is voor ons een voorwaarde voor goede zorg. Daarom hebben onze organisatie zo ingericht dat je na je intakegesprek snel kan starten met de behandeling.