Bezoek ons: Populierenlaan 597, Amstelveen    ----    Bel ons: 020-767-0378    ----    Email ons: info@invivoclinics.nl
Inloggen

Inloggen

WEB Elsbeth H.tot W

GZ Psycholoog

Email:    Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Tel:   020 - 767 0378

 


 
 
 
In mijn werk kom ik verschillende klachten tegen zoals het niet goed in je vel zitten, het gevoel hebben geblokkeerd te zijn, niet meer te weten welke weg in te willen/moeten slaan, slaapklachten, angst, spanning, somberheid, problemen in de relatie,  of op het werk, of last hebben van vervelende gebeurtenissen of herinneringen die je niet meer van je af kan zetten. Vaak ervaren mensen door hun klachten het gevoel van zichzelf verwijderd te zijn geraakt.

Het is vaak een geruststelling voor mensen om horen dat ze niet de enige zijn met deze klachten en dat er ook iets aan te doen is. In de behandeling is er veel ruimte voor cliënten hun eigen verhaal te doen. Cliënten ervaren vaak dat de behandeling heeft geleid tot meer inzicht in henzelf en in hun leven waardoor dat ze beter in staat zijn hieraan richting te geven en meer in harmonie te leven met wie zij zijn. Daarnaast ervaren ze ook handvaten te hebben gekregen om voldoende zelf verder te kunnen.

Mijn werk ervaar ik als inspirerend. Elke dag leer ik opnieuw van mijn cliënten en het is dankbaar om te ervaren een stukje te hebben kunnen bijdragen aan het verder helpen van iemand op zijn levensweg.

Na het afronden van mijn studie psychologie aan de Universiteit van Amsterdam in 1998 heb ik diverse opleidingen en cursussen gevolgd in het werken met verschillende behandelmethoden en technieken. Onder meer Cognitieve Gedragstherapie, Rationeel Emotieve Therapie, EMDR, hypnotherapie, schematherapie en ACT. Ik heb gewerkt in diverse functies in de psychologie, vanaf 2008 als zelfstandig psycholoog in een eigen praktijk in Amstelveen. Daarnaast werk ik vanaf juni 2013 bij Invivo Clinics als psycholoog.

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. me of bel me op 020-7670378 met je vragen.

Maak een afspraak

020 - 767 0 378 

Bel ons geheel vrijblijvend. We staan je graag te woord!

Nog plek vrij: Mindfulness

Nieuwe Mindfulness trainingen starten weer binnenkort, klik verder voor de data en tijden. 

Lees meer >>Laagdrempelig

Laagdrempeligheid is voor ons een voorwaarde voor goede zorg. Daarom hebben onze organisatie zo ingericht dat je na je intakegesprek snel kan starten met de behandeling.