Bezoek ons: Populierenlaan 597, Amstelveen    ----    Bel ons: 020-767-0378    ----    Email ons: info@invivoclinics.nl
Inloggen

Inloggen

×

Waarschuwing

JFolder::create: Kan de map niet aanmakenPath: /home/invivo/domains/invivoclinics.nl/public_html/cache/widgetkit

Ben je gestresst, futloos en valt werken je zwaar?

burnoutWanneer je langere tijd last hebt van vermoeidheid, moeite om je te ontspannen, concentratieproblemen, gevoelens van frustratie (kort lontje), piekeren over je werk en slaapproblemen hebt, kan het zijn dat je overspannen bent. Wanneer deze overspanning langer dan 6 maanden duurt en werkgerelateerd is, spreken we ook wel van burnout. Het werken lukt niet meer, de batterij is leeg.

Hoe kunnen we je helpen?

Ons unieke Freedom of Movement programma is gericht op het leren accepteren van die gevoelens, gewaarwordingen, gebeurtenissen en gedachten waar je geen invloed op kunt uitoefenen. Het programma is erop gericht om de strijd tegen ongewenste gedachten en emoties te beëindigen, niet door ze te elimineren of te veranderen, maar door er niet naar te handelen en ze uiteindelijk los te laten.

Vervolgens richt je je op het kiezen van de richting in je leven door te bepalen en focussen op wat echt belangrijk is in jouw leven op basis van zelf gekozen waarden.

Uiteindelijk ga je over tot actie en neem je de stappen die nodig zijn om de doelen op basis van de zelfgekozen waarden te behalen. Het gaat om het nemen van de actie om datgene te veranderen dat veranderd kan worden.

Benieuwd?

Wil je meer weten, een vraag stellen of een afspraak maken? Bel ons gerust, 020 - 767 0378 of mail  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Je wordt direct te woord gestaan. We nemen de tijd voor je en informeren je graag over wat we voor jou kunnen betekenen.

 
Neem gerust contact op!

Voornaam (*)

Please type your full name.
Achternaam (*)

Please type your full name.
E-mail (*)

Invalid email address.
Captcha (*)
Captcha

Invalid InputNog plek vrij: Mindfulness

Nieuwe Mindfulness trainingen starten weer binnenkort, klik verder voor de data en tijden. 

Lees meer >>Laagdrempelig

Laagdrempeligheid is voor ons een voorwaarde voor goede zorg. Daarom hebben onze organisatie zo ingericht dat je na je intakegesprek snel kan starten met de behandeling.

Aan het woord

Het Freedom of Movement programma is anders dan andere therapieën die ik heb gehad. Dit heeft echt iets veranderd. Ik ben dingen gaan doen!