Bezoek ons: Populierenlaan 597, Amstelveen    ----    Bel ons: 020-767-0378    ----    Email ons: info@invivoclinics.nl
Inloggen

Inloggen

 

Ben je verhinderd voor een afspraak?

calendar-circleLaat het ons dan uiterlijk 24 uur van te voren weten. Tijdens kantooruren kan je annuleren door ons te bellen (020-767 0378). Buiten kantooruren kan je annuleren door een e-mail te sturen naar  
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. 
. Voor het niet verschijnen op een afspraak of voor een afspraak die niet tijdig is afgezegd, zijn wij genoodzaakt € 60,-- per gemiste afspraak bij jou in rekening te brengen.

Mocht je nog vragen hebben over onze werkwijze, behandeling of algemene vragen hebben omtrent psychische klachten, dan ben je eveneens van harte welkom om contact met ons op te nemen op genoemd telefoonnummer en e-mailadres.

 
Nog plek vrij: Mindfulness

Nieuwe Mindfulness trainingen starten weer binnenkort, klik verder voor de data en tijden. 

Lees meer >>Laagdrempelig

Laagdrempeligheid is voor ons een voorwaarde voor goede zorg. Daarom hebben onze organisatie zo ingericht dat je na je intakegesprek snel kan starten met de behandeling.

Aan het woord

Het Freedom of Movement programma is anders dan andere therapieën die ik heb gehad. Dit heeft echt iets veranderd. Ik ben dingen gaan doen!